Informatie?

Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Maak afspraak

Betalen & Infomedics

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Betalen en Infomedics

In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan Infomedics. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt inmiddels voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Infomedics. In sommige gevallen wordt een nota direct of eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Infomedics via 036 - 20 31 900 of ga naar www.infomedics.nl.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Meldt u dan aan bij www.infomedics.nl of bel 036 - 20 31 900.
 

Nieuws

Spoedgeval?

Bij spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden kunt u contact opnemen met de dienstdoende tandarts door te bellen naar

06 - 557 537 96

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.